NBA

Αντετοκούνμπο: «Νιώθω γέρος… Ελπίζω να έρθει και το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε χαριτολογώντας πως νιώθει να τον βαραίνουν τα… 23 χρόνια που συμπλήρωσε και επανέλαβε τις φιλοδοξίες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ένα πλατύ χαμόγελο αντίκρισε τους δημοσιογράφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα 23α γενέθλιά του. Κι αφού δήλωσε πως νιώθει λίγο… γερασμένος, χαρακτήρισε αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα προσθέτοντας πως οι βλέψεις του φτάνουν μέχρι το πρωτάθλημα και τη σύγκριση με θρύλους όπως οι Όσκαρ Ρόμπερτσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

«Νιώθω... γέρος! Απλώς είμαι ευλογημένος πω ζω άλλον έναν χρόνο. Νιώθω καλά που γιορτάζω μαζί με τους συμπαίκτες και την οικογένειά μου. Μακάρι να κερδίσουμε απόψε. Είναι η σκληρή δουλειά που ξεπληρώνεται. Για την ακρίβεια, νιώθω λίγο έκπληκτος. Όταν ήλθα στο ΝΒΑ, δεν μπορούσα να περιμένω ότι θα ηγηθώ μιας ομάδας στα play offs και θα γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας. Όλα έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά που κάνω τα τελευταία πέντε χρόνια και θα συνεχίσω να κάνω. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να έλθουν περισσότερες νίκες, περισσότερες παρουσίες στα play offs και το πρωτάθλημα! Το να βλέπω το όνομά μου δίπλα στον Καρίμ και τον Όσκαρ Ρόμπερτσον είναι πραγματικά τεράστια υπόθεση. Όπως είπα, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά... Ελπίζω να ξεπεράσω κάποια ονόματα και να παραμείνω ψηλά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x