NBA

Αντετοκούνμπο: «Ο Κιντ έχει τα… καρύδια να βγάζει τους βασικούς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήρε τον Τζέισον Κιντ επειδή δεν διστάζει να κάνει αλλαγή ακόμη και τον ίδιο όταν κρίνει ότι δεν αποδίδει όπως πρέπει.

Μπορεί πολλοί σταρ να γκρινιάζουν όταν γίνονται αλλαγή, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Μετά τη νίκη των Μπακς επί των Τίμπεργουλβς, ο 23χρονος σταρ εξήρε τον Τζέισον Κιντ που δεν διστάζει να αποσύρει ακόμη και βασικούς παίκτες όταν δεν κάνουν τα δέοντα.

«Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Πρέπει να έχεις… πώς να το πω ευγενικά τώρα; Να έχεις τα καρύδια να το κάνεις αυτό! Όποιος είναι έτοιμος να παίζει δυνατά θα αγωνίζεται, όποιος όχι, θα πρέπει να καθίσει εκτός. Εγώ σαν παίκτης το εκτιμώ αυτό, κανείς δεν έχει ειδική μεταχείριση. Όταν δεν κάνεις αυτό που πρέπει, οφείλεις να καθίσεις στον πάγκο. Το έκανε και με μένα ο κόουτς αυτό κι όταν επέστρεψα έπαιξα καλύτερα. Αυτό δείχνει πως ο κόουτς ενδιαφέρεται για την ομάδα και εμείς οι παίκτες πρέπει να το εκτιμούμε αυτό», τόνισε.

Όσο για τη νίκη επί της Μινεσότα, είπε: «Ο νούμερο ένα κανόνας μας σαν ομάδα είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό κάναμε, συνεχίσαμε να πιστεύουμε, μείναμε ενωμένοι και είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Έτσι κάναμε την ανατροπή. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα, όπου βγάλαμε ενέργεια και κερδίσαμε τη μία φάση μετά την άλλη».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x