NBA

Αδιανόητος ο Ουέστμπρουκ, έγραψε ιστορία με 57 πόντους (video)

Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά; Από ποιον πλανήτη είναι; Ο Ουέστμπρουκ έγραψε ιστορία, αφού έκανε όργια στο κόντρα στους Μάτζικ, πετυχαίνοντας το 38ο φετινό triple double με 57 πόντους!

Άλλο νόημα δίνει στον τίτλο του MVP ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο Ορλάντο, στην νίκη των Θάντερ με 114-106 κόντρα στους Μάτζικ.

Δεν ήταν απλά ο κορυφαίος, δεν ήταν αυτός που απλά ξεχώρισε. Ήταν μια ομάδα μόνος του, αφού πέτυχε κάτι αδιανόητο. Ο Αμερικανός πέτυχε το 38ο φετινό του triple double πετυχαίνοντας 57 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Πλέον, χρειάζεται μόλις τρία triple double για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρόμπερτσον που είχε τελειώσει με 41 τη σεζόν 1961-1962.

Μάλιστα, έγραψε ιστορία, αφού πέτυχε ρεκόρ πόντων σε triple double στο NBA, ξεπερνώντας τους Χάρντεν και Τσάμπερλεν οι οποίοι είχαν πετύχει από μία φορά έκαστος 53 πόντους σε triple double.

Ήταν δε, ο άνθρωπος που με το τρίποντο του, έστειλε το ματς στην παράταση, οδηγώντας την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη, που φέρνει τους Θάντερ κοντά στην 4η θέση με 43-31.

Προσπάθησαν για τους Μάτζικ, αλλά δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον «άρρωστο» Ουέστμπρουκ, ο Φουρνιέ που σημείωσε 24 πόντους και ο Ρος που πέτυχε 23.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x