Ελλάδα

Αντιμέτωπη με Τόφας και Μπάνβιτ η ΑΕΚ

Σε διεθνές τουρνουά θα συμμετέχει η ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην Προύσα, όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Προύσα στα τέλη Σεπτεμβίου, στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά έξι ομάδες.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου και η «Ένωση» είναι στον ίδιο όμιλο με την Τόφας και την Μπάνβιτ, με τις οποίες θα τεθεί αντιμέτωπη.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι Ιστανμπούλ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Τραμζονσπόρ. Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό.

H ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ

«Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά της Προύσας στο οποίο θα συμμετάσχει η ΑΕΚ από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, 6 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Η «Βασίλισσα» μετέχει στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Τόφας και τη Μπάνβιτ. Στην πρεμιέρα του τουρνουά (21/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Τόφας στο «Τofas Sports Hall», όπου και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες. Η δεύτερη αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Μπάνβιτ θα διεξαχθεί στις 23/09, 19:00.

Στο δεύτερο όμιλο μετέχουν οι Istanbul BBSK, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Τραμπζονσπόρ. Στην αυλαία του τουρνουά, στις 24/09, οι πρώτοι των δύο ομίλων θα συμμετάσχουν στον «Τελικό», οι δεύτεροι θα διεκδικήσουν την 3η θέση στον «μικρό Τελικό», ενώ οι τρίτοι θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνα κατάταξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x