Ευρώπη

Άντιτς: «Δεν μπορούσα να πω “όχι” στον Ομπράντοβιτς»

Το πλάνο της Φενερμπαχτσέ για την επόμενη σεζόν που του παρουσίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έπεισε απόλυτα τον Πέρο Άντιτς και έτσι εκείνος είπε το «ναι» στην τουρκική ομάδα.

Δίχως να το σκεφτεί πολύ είπε το «ναι» ο Πέρο Άντιτς στη Φενερμπαχτσέ, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την επίσημη παρουσίασή του, ύστερα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου για 2+1 χρόνια με την τουρκική ομάδα.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ υπογράμμισε πως δεν γινόταν να απαντήσει αρνητικά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στο πλάνο που του παρουσίασε, ενώ πρόσθεσε πως μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μικρή απόσταση από την ΠΓΔΜ, όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

inner

«Σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο ματς, τον Πέρο Άντιτς. Ο Άντιτς έχει πολύ σοβαρή καριέρα στην Ευρώπη, όπου κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό, έχει προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ, ενώ είχε και πολύ καλή πορεία στους Χοκς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τον δούμε με τη φανέλα της Φενέρ», δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ, Ομέρ Ονάν.

Από την πλευρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της τουρκικής ομάδας, Πέρο Άντιτς, δήλωσε: «Δεν είμαι καλός ομιλητής. Αλλά, θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πως αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για να συνεχίσει ο Σκοπιανός φόργουορντ: «Πάντα πάω σε ομάδες με μεγάλους στόχους. Όταν έμαθα το πλάνο της Φενέρ, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την άλλη, πλέον θα βρίσκομαι μόλις μία ώρα μακριά από την οικογένειά μου στην ΠΓΔΜ. Επέλεξα τη Φενέρ για να κατακτήσω μεγάλους στόχους και τρόπαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x