Ευρώπη

Άντιτς: «Ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου»

Να είναι κοντά στην οικογένειά του ήθελε ο Πέρο Άντιτς και γι’ αυτό αποχώρησε από το NBA και αποδέχθηκε την πρόταση της Φενερμπαχτσέ, όπως εξήγησε στον Τύπο της χώρας του.

Η οικογένεια έπαιξε το πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Πέρο Άντιτς ώστε να αποχωρήσει από το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Σκοπιανός φόργουορντ εξήγησε πως ήθελε να ήταν σε κοντινή απόσταση με τους δικούς του και γι’ αυτό αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η Φενερμπαχτσέ, έχοντας μόνο καλές αναμνήσεις από τους Χοκς.

«Ήταν στόχος της ζωής μου να αγωνιστώ στο NBA και είμαι περήφανος που κατάφερα να εκπροσωπήσω την ΠΓΔΜ, ως ο πρώτος παίκτης της χώρας που αγωνίστηκε εκεί. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από τους Χοκς για πολλούς λόγους. Εγώ και οι συμπαίκτες μου καταφέραμε πολλά αυτά τα δύο χρόνια και δημιουργήσαμε πολύ καλές σχέσεις εκτός γηπέδου. Πάντα θα είναι φίλοι μου», δήλωσε αρχικά ο Πέρο Άντιτς στην ιστοσελίδα «sportmedia.mk» και πρόσθεσε αναφορικά με το τι τον έπεισε να φύγει από το NBA:

«Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι για μένα η οικογένεια και πόσο θέλω να είμαι κοντά της. Η οικογένειά μου ήταν ο κύριος παράγοντας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα της Ατλάντα για όλα όσα περάσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x