NBA

Άντιτς: «Στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή»

Βρέθηκε εκεί που δεν έπρεπε την λάθος στιγμή... Σ' αυτό απέδωσε την σύλληψή του κι όλη του την περιπέτεια με την αστυνομία ο Πέρο Άντιτς που ευχαρίστησε τους Χοκς για την στήριξη που του παρείχαν.

Την απάντησή του έδωσε ο Πέρο Άντιτς στα ερωτήματα που προέκυψαν για τα γεγονότα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (8/4) που οδήγησαν στη σύλληψη του ίδιου και του συμπαίκτη του, Τάμπο Σεφολόσα, σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «Atlanta Journal Constitution».

Ο σέντερ των Ατλάντα Χοκς σημείωσε πως λυπάται για όσα συνέβησαν φέρνοντας αρνητική δημοσιότητα στην ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν έκανε κάτι κακό, αλλά βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

«Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Είναι ένα νομικό ζήτημα. Είναι ένα απλό παράδειγμα του να είσαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αισθανόμαστε άσχημα για την κακή δημοσιότητα που φέραμε στο σύλλογο και την οικογένεια των Χοκς, χωρίς να φταίμε. Ο κόσμος ξέρει τον Τάμπο τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Μερικοί δημοσιογράφοι εδώ με ξέρουν. Δεν έχω κάνει τίποτα στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί έχουμε μεγάλους στόχους αυτή τη σεζόν».

Επίσης συμπλήρωσε πως οι συμπαίκτες τους και ο προπονητής τους στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή:

«Ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Απολογηθήκαμε σε αυτούς. Δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε στο παιχνίδι στο Μπρούκλιν. Ο προπονητής είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια εδώ. Έχουμε την πλήρη στήριξη της ομάδας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, είμαστε ευγνώμονες».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x