Ευρώπη

Αντόνοφ: «Ξέρουμε τις κινήσεις των αντιπάλων μας, ακόμη και του… Σπανούλη»

Το αβαντάζ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος είναι το σχεδόν ίδιο ρόστερ που έχει, αλλά και η παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη, σύμφωνα με τον Σεμιόν Αντόνοφ.

Ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει και τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε ο Σεμιόν Αντόνοφ.

Ο Ρώσος φόργουορντ τόνισε πως το πλεονέκτημα της «ομάδας του στρατού» είναι οι λίγες προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ λόγω της της παραμονής αρκετών παικτών, αλλά και του προπονητικού σταφ με επικεφαλής τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στο τέλος ανέφερε πως πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις των αντιπάλων τους, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Αλλά, το καλοκαίρι κάναμε πολύ καλές επιλογές παικτών με τους Χάκετ, Ούχοφ, Πίτερς και Μπολομπόι. Από ‘κει και πέρα, οι υπόλοιποι είμαστε ίδιοι στην ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Ιτούδης. Απλά, θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν τους νέους παίκτες. Αυτή την στιγμή, βρισκόμαστε στο 70% ετοιμότητας», δήλωσε αρχικά ο Σεμιόν Αντόνοφ στην ιστοσελίδα «sportbox.ru» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα:

«Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς πρόκειται για μεγάλο ευρωπαϊκό όνομα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Επίσης, το καλοκαίρι ενισχύθηκε αρκετά και με καλούς παίκτες. Όπως οι Κρις Σίνγκλετον και Κέβιν Πάνγκος. Γενικά, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ειδικά στην αρχή της σεζόν θα έχουν όλοι μεγάλο κίνητρο και όλοι θέλουν να συμμετέχουν στα playoffs. Γι’ αυτό θέλουμε οι φίλαθλοί μας να έρθουν και να παρακολουθήσουν μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση».

Για τα πλεονεκτήματα της φετινής ΤΣΣΚΑ: «Το πλεονέκτημά μας είναι η ομάδα μας. Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουμε για πολλά χρόνια μαζί και ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής. Παίζουμε πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα και γνωρίζουμε τις κινήσεις των παικτών που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Για παράδειγμα, ξέρουμε τι κινήσεις κάνει ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού και μπορούμε να προβλέψουμε τι θα κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό σταφ, που μας παρέχει φουλ ανάλυση των αντιπάλων. Οι Μπολομπόι και Πίτερς δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό οι αντίπαλοι θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να τους μάθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x