Euroleague

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Πρίντεζη (video)

Εκτενές αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη πραγματοποίησε η Ευρωλίγκα, η οποία τον χαρακτηρίζει σύμβολο του Ολυμπιακού και αναφέρεται στο περίφημο «πεταχτάρι» της Κων/πολης.

Αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη πραγματοποίησε η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Αφορμή για αυτό στάθηκε, το «πεταχτάρι» του παίκτη του Ολυμπιακού, που έκρινε τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και που θύμισε σε πολλούς το αντίστοιχο σουτ του στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, στην μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



Όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο Πρίντεζης βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά από την ηλικία των 15 ετών, ενώ έκανε την πρώτη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όταν ήταν 17, και πλέον αποτελεί σύμβολο για τους «ερυθρόλευκους» καταφέρνοντας να σημειώσει το κρισιμότερο καλάθι του 21ου αιώνα στην Ευρωλίγκα. Το γεγονός αυτό τον έκανε τον πρώτο και μοναδικό έως τώρα παίκτη που έχει ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ τελικού χαρίζοντας στην ομάδα του το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Όταν παίζεις, δεν το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Κάθε μέρα έχεις και έναν καινούριο στόχο. Αν θέλεις να δουλεύεις επαγγελματικά, πρέπει να σκέφτεσαι έτσι. Όταν φτάσει η ώρα να αποσυρθώ, ίσως και να το σκεφτώ. Ήταν μια σπουδαία στιγμή, ωστόσο εγώ πρέπει να προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ και να δίνω το 100%», ήταν οι δηλώσεις του 32χρονου φόργουορντ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x