Ελλάδα

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ δεν αλλάζει στάση»

Καμία διάθεση αναδίπλωσης από την απόφαση να παίξει στο Eurocup δεν έχει η ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. «Δεν θα μας υποδείξει κανείς πού θα παίζουμε», τόνισε.

Η προθεσμία που δόθηκε από τη FIBA στις ομάδες να πάρουν πίσω την απόφασή τους να παίξουν στο Eurocup εξέπνευσε χθες, αλλά η ΑΕΚ δεν έκανε βήμα πίσω. Η εντολή της διεθνούς ομοσπονδίας στις εγχώριες είναι να αποβληθούν οι… αποστάτες, ωστόσο πριν τη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη στο Μόναχο μεταξύ FIBA και Euroleague δεν αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις, με την ελπίδα των φίλων του μπάσκετ να είναι να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με δηλώσεις του στη Real News ήταν ξεκάθαρος. «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε καθημερινά και κινούμαστε απαρέγκλιτα. Η ΑΕΚ επιθυμεί και πρέπει να αγωνίζεται με τις μεγάλες ομάδες και μόνο με αυτές», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και πρόσθεσε: «Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, δεν θα μας υποδείξει κανείς πού θα παίζουμε και πώς θα σχεδιάσουμε το αύριο της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x