Ελλάδα

Αγγελόπουλος: «Στόχος να πάρουμε παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην Live Sport και τον Βασίλη Βέργη για την πώληση του Κουβανού στην ΤΣΣΚΑ και την αντικατάστασή του.

Μια δύσκολη πλην όμως αναπόφευκτη απόφαση ήταν η πώληση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος στην ΤΣΣΚΑ, όπως τόνισε ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλώντας στον Βασίλη Βέργη και την Live Sport.

«Θέλαμε να τον κρατήσουμε, του προσφέραμε 100.000 ευρώ περισσότερα για φέτος και άλλα 150.000 επιπλέον για την επόμενη σεζόν. Το παιδί όμως είπε ‘μη μου στερήσετε τη μεγάλη ευκαιρία’. Σταθμίσαμε τα πράγματα, είπαμε πως δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε έναν παίκτη που το μυαλό του βρίσκεται ήδη στη Μόσχα. Το καλοκαίρι θα τον χάναμε και θα παίρναμε μόλις 80.000 ευρώ από το buy out», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όσο για την αντικατάσταση του Κουβανού; «Γνωρίζουμε ότι η αγορά αυτή τη στιγμή δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πληρώσουμε κι εμείς buy out αν δεν βρούμε κάποιον ελεύθερο που να ανταποκρίνεται στα θέλω μας. Σκοπός μου είναι να πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος. Τα χρήματα που πήραμε θα επενδυθούν για να βγει η ομάδα καλύτερη μέσα από αυτή την αγοροπωλησία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x