Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αγγελόπουλος: «Του χρόνου πάλι Α1»

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Φάρο να δικαιώσει τις προβλέψεις και να ανέβει στην Α1 δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Νίκος Αγγελόπουλος που θέλει να κάνει το πέρασμά του από την κατηγορία παρένθεση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Ξεκινήσατε με 100άρα στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα…
«Η 100άρα (σ.σ. 105-79 τη Λιβαδειά) δεν λέει από μόνη της τίποτε! Σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνουμε το 100% για να φθάνουμε στο τέλος στη νίκη. Εάν, τώρα, το θετικό αποτέλεσμα συνδυαστεί και με καλό μπάσκετ αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο».

-Ο σχεδιασμός του Φάρου έγινε με μια επένδυση-ανόδου. Εσύ και οι συμπαίκτες σου μπορείτε να αντέξετε την πίεση;
«Πρωταθλητισμός χωρίς πίεση δεν υπάρχει. Εάν παρατηρήσει κανείς τα περισσότερα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν μεγάλη εμπειρία σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην Α1 και στην Ευρωλίγκα. Έχουν μάθει από μικροί να έχουν πίεση για το αποτέλεσμα. Η εμπειρία είναι τέτοια στην ομάδα, που είναι όλοι συνειδητοποιημένοι και ξέρουν ποιος είναι ο σκοπός. Για αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει πίεση».

-Ποιο θεωρείς το δυνατό σημείο του Φάρου Κερατσινίου στο πρωτάθλημα;
«Σε όσα παιχνίδια παίξαμε έως τώρα το ατού μας ήταν η πολύ καλή άμυνα, η ποιότητα των παικτών στην επίθεση και το πάρα πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ παικτών, προπονητικού επιτελείου και διοίκησης. Κι αυτό που λέω δεν είναι κλισέ. Είχα χρόνια να το ζήσω. Όλο αυτό το καλό κλίμα βγαίνει και στην ομάδα μέσα στο γήπεδο».

-Κερδίσατε ήδη στο Κύπελλο το Παγκράτι και τρεις ομάδες της Α1. Τον Κολοσσό, το Λαύριο και τα Τρίκαλα BC. Τώρα, έχετε τη Νέα Κηφισιά, θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε την έκπληξη;
«Εάν αυτή η ερώτηση γινόταν πριν από τα ματς που έχουμε ήδη δώσει στο Κύπελλο στον κάθε αθλητή ξεχωριστά θα σου έλεγε ότι όχι, δεν είμαστε αουτσάιντερ! Μπορεί να είμαστε στην Α2 Κατηγορία, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας όχι σαν αθλητές ομάδας Α2. Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ίσως είναι η πρώτη φορά που φαβορί είναι η Κηφισιά στους αγώνες που δώσαμε έως τώρα, αλλά έχουμε δείξει ότι στο γήπεδό μας είμαστε πολύ δυνατοί και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να βρεθούμε στα ημιτελικά. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους ανθρώπους της ομάδας».

-Τη φετινή σεζόν πηγαίνοντας στο Φάρο θεώρησες ότι κάνεις ένα… διάλειμμα ενός χρόνου για να επιστρέψεις στην Α1;
«Από την ημέρα που υπέγραψα στον Φάρο, αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι του χρόνου η ομάδα να είναι στην Α1. Από τις 20 Αυγούστου που μαζευτήκαμε στο γήπεδο ο στόχος είναι τον Ιούνιο να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά με τον ίδιο στόχο, να καταφέρουμε αυτή την άνοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x