Ελλάδα

Αγγέλου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Άρη»

Ο Προμηθέας δεν κατάφερε καν να μπει στο πνεύμα του αγώνα με τον Άρη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα στο Nick Galis Hall.

«Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν χωρίς Γκόρντον, Τσαϊρέλη και Ξανθόπουλο και δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει τι σημαίνει πίεση, πως να παίζει στο γήπεδό της και πως να επιτίθεται στον αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό, γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεκριμένοι. Θέλω να πω πόσο χαρούμενος είμαι που βλέπω και πάλι κάποιους φίλους εδώ. Καλή επιτυχία στον Άρη και να στείλω χαιρετίσματα στον Βασίλη Βουρτζούμη. Περιμένω το βιβλίο του τα επόμενα χρόνια για να διαβάσω τι σημαίνει αφοσίωση και μάχη», τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από πλευράς παικτών είπε: «Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ επιθετική άμυνα, που βρίσκει ρυθμό και ενέργεια στην έδρα της, οδηγώντας τον αντίπαλο σε λάθη. Κάναμε αβίαστα λάθη, είχαμε κάποια καλά διαστήματα, θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να πάμε στην επαφή, όπως κάνει ο Άρης, αλλά είχε παραπάνω επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ και κάποιες διεκδικήσεις που τις έκανε καλάθια. Κρατάμε τα καλά διαστήματα, έχουμε δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x