Ελλάδα

Αγγέλου: «Είμαστε κοντά στην παραμονή»

Διπλά χαρούμενοι είναι στον Προμηθέα Πάτρας, καθώς με τη νίκη επί του Λαυρίου βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην παραμονή, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή βρίσκεται ο Προμηθέας Πάτρας μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στον τομέα των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

«Όπως είπα και στην αρχή είχα ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Λαυρίου, μία πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, μία πάρα πολύ φιλόξενη ομάδα, αθόρυβη, αυτό που είδα εγώ μου άρεσε πάρα πολύ. Να πω συγχαρητήρια και καλή δύναμη, έγινε ένα καλό παιχνίδι ένα δυνατό παιχνίδι, για αυτό το επίπεδο είναι σημαντικό και οι δύο ομάδες η βάση τους είναι οι ξένοι παίκτες. Ο τρόπος του Λαυρίου έχει σκεπτικό έχει και τακτική, χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο 9 ριμπάουντ, μέχρι το 3ο δεκάλεπτο είχαμε χάσει 16 επιθετικά ριμπάουντ, έγινε ένα παιχνίδι σώμα με σώμα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είμαστε κοντά στην παραμονή και για ακόμη μία φορά να πω συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την φιλοξενία και καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ δήλωσε: «Πρέπει να πω συγχαρητήρια στο Λαύριο, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη δουλειά, ο προπονητής μας ετοίμασε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι, θα έπρεπε να παίξουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μείναμε πολύ κοντά στο σκορ και στο τέλος κατορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x