Ελλάδα

Αγγέλου: «Φάνηκε στο τέλος η ποιότητα του ΠΑΟΚ»

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ απέδωσε στο τέλος την ήττα του Προμηθέα στην Πυλαία ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως οι Ασκα και Κόνιαρης πίεσαν πολύ και τους ανάγκασαν να κάνουν λάθη, όμως και στα μακρινά σουτ στην τέταρτη περίοδο και ελπίζει η καλή εικόνα να μην αποτελέσει «φωτοβολίδα» για τη συνέχεια της περιόδου. Δικαιολόγησε την αντίδρασή του και τα άστοχα τρίποντα του Γκίκα και στάθηκε στην απόδοση των Ασκα και Κλάντον.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε στην "ανατροπή" που έκανε στο τέλος. Η είσοδος του Άσκα έφερε ένα "ξέσπασμα", ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Κόνιαρης. Πίεσε πολύ, μας ανάγκασε σε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά εμείς χάσαμε τα σημαντικότερα. Όταν το παιχνίδι πάει σε τέτοιο στιλ, τότε νικά ο πιο έμπειρος.

Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και την εικόνα μας και μακάρι να μην είναι "φωτοβολίδα". Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ.

Δεν είναι δουλειά σας να ρωτάτε γιατί διαμαρτυρόμουν. Είναι δική μου δουλειά το αν θα διαμαρτύρομαι ή όχι. Ζητώ συγγνώμη για το πινακάκι, αλλά πήγα να χτυπήσω στο κεφάλι μου και επειδή είναι ελαφρύ μου έφυγε και πήγε στην κερκίδα. Ο κάθε παίκτης του Προμηθέα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει για να νικήσει η ομάδα του.

Ο Άσκα στα χαμηλά σχήματα έπαιξε άμυνα με αλλαγές. Ήταν καθοριστικός. Ο Κλάντον είχε έξι επιθετικά ριμπάουντ. Υπήρχε μια αναρχία στην επίθεσή μας. Γενικά, ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και, με τη βοήθεια του Άσκα, έπαιξε και στο καλάθι. Έβαλε βολές, ενώ δεν το περιμέναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x