Ελλάδα

Αγγέλου: «Ήταν ζωής και θανάτου για εμάς το ματς με τον Απόλλωνα»

Πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί του συντοπίτη Απόλλωνα.

Μέσα από το ομαδικό του παιχνίδι πήρε ο Προμηθέας Πάτρας τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος τόνισε πως το τελευταίο διάστημα η ομάδα του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, για τρεις πολύ ουσιαστικούς λόγους. Πρώτον, τις τελευταίες 20 ημέρες δεν έχουμε κάνει μαζί παρά μόνο δύο προπονήσεις. Αυτό που έγινε σήμερα και δεν έγινε στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Άρη είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Δεύτερον, ήταν ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και αποφύγαμε σκόπιμα να δώσουμε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

Για εμάς ήταν ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Και τρίτον, θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο του Προμηθέα, για την προσπάθεια του Προμηθέα, για την ιδέα του Προμηθέα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Εμείς είμαστε 14 παίκτες και η δύναμή μας είναι οι παίκτες που δεν παίζουμε. Πρώτος και καλύτερος ο Τσάμης που μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαννικόπουλο
».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γράβας είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και για το πρεστίζ. Ελέγξαμε τον αγώνα για 40΄ και δικαιωθήκαμε για το αγωνιστικό μας πλάνο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο να φέρουμε και άλλες νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x