Ελλάδα

Αγγέλου: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται πλέον τον Ολυμπιακό»

Για τις αλλαγές που έχει εντοπίσει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον ΣΠΟΡ FM, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πλέον δεν φοβούνται τους «ερυθρόλευκους».

Με άλλον αέρα αντιμετωπίζει πλέον ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στα μεταξύ τους παιχνίδια, είτε είναι εντός είτε εκτός έδρας, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον ΣΠΟΡ FM σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή «Face… ball».

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι μετά τις τελευταίες τους νίκες οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να φοβούνται καθόλου τον μεγάλο τους αντίπαλο, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις δύο εμφανίσεις της Εθνικής με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

Για τις εμφανίσεις της Εθνικής: «Βλέποντας αυτά τα παιχνίδια, καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Το θετικό είναι ότι πολλά παιδιά φόρεσαν τη φανέλα και έδειξαν αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Διαχειρίστηκαν μπασκετικές καταστάσεις και όλα αυτά διαμορφώνουν την ταυτότητα ενός αθλητή».

Για τον ενθουσιασμό των παικτών που αγωνίστηκαν: «Το συνάντησες σε παίκτες που δεν είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής. Το να φοράς τη φανέλα είναι κάτι που χρειάζεσαι για την ολοκλήρωσή του την αθλητική. Πολλοί παίκτες δεν είχαν καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, έκαναν κατά το παρελθόν την επανεκκίνησή τους μέσω της Εθνικής».

Για το υπόβαθρο παικτών στην Ελλάδα: «Έχουμε το υλικό, αλλά από μόνο του δεν φτάνει. Θέλει προπόνηση και ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς επικρατεί η άποψη τα θέλουμε όλα τώρα και λείπουν οι ώρες προπόνησης. Πρέπει οι παίκτες να βγαίνουν από τα παιχνίδια, καθώς οι προπονήσεις είναι λιγότερες, οι διοικήσεις δεν έχουν υπομονή, οι προπονητές δεν έχουν υπομονή και έτσι έχουμε έναν φαύλο κύκλο».

Για την επανεμφάνιση του Σπανούλη με τη Βαλένθια: «Όποιος αθλητής μπαίνει μέσα μετά από τόσο καιρό, θέλει χρόνο. Ωστόσο, είναι τυχερός που ο Ολυμπιακός λειτουργεί σαν σύνολο. Είναι από τις λίγες ομάδες της Euroleague που το κάνει αυτό. Νομίζω ο Σπανούλης χρειάζεται όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλο το ευρωπαϊκό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι πάρα πολύ νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται πλέον τον Ολυμπιακό. Παίζει με άλλον αέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση στα τελευταία λεπτά, αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί η φετινή Euroleague είναι εξοντωτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x