Ελλάδα

«Αγγίζει» Γκριν η ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ είναι ο Τορίν Γκριν. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία κι εφόσον ο παίκτης περάσει τα ιατρικά τεστ, τότε θα υπογράψει.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τορίν Γκριν είναι η ΑΕΚ. Τις τελευταίες ώρες η Ένωση έστρεψε την... προσοχή της στον 30χρονο γκαρντ (1,83μ.) και ουσιαστικά ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οριστική συμφωνία για συνεργασία.

Ο παίκτης αναμένεται τις προσεχείς ώρες/μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες. Εφόσον όλα πάνε καλά και αποδειχθεί «ταύρος» (πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από έναν μυϊκό τραυματισμό ενώ προ μηνών είχε υποβληθεί σε εγχείριση στο μάτι), τότε θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός άσος είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ΑΕΚ και τη σεζόν 2009/10, ενώ έκτοτε έχει κάνει αξιόλογη καριέρα σε Γκραν Κανάρια, Τόφας Μπούρσα, Λιμόζ (πήρε μαζί της πρωτάθλημα το 2014), Βιλερμπάν και φέτος στην Αβελίνο.

Ο Γκριν ήταν δις πρωταθλητής στο NCAA με τη Φλόριντα και επελέγη στο νούμερο 52 του ντραφτ από τους Μπλέιζερς, αλλά έπαιξε σε μόλις17 ματς στο ΝΒΑ.Στην Ιταλία φέτος έχει 10,7 πόντους, 6,8 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα και 3,5 λάθη σε 31,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x