Ευρώπη

Αγκαλιές Ομπράντοβιτς με Περέιρα! (pics)

Με μία θερμή αγκαλιά και με την ευχή να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τη Φενέρμπαχτσε στο ποδόσφαιρο, υποδέχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον Βίτορ Περέιρα σε εκδήλωση της τουρκικής ομάδας!

Αρκετές φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Βίτορ Περέιρα σε εκδήλωση της Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, ύστερα από έναν θερμό εναγκαλισμό με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο «Ζοτς» του ευχήθηκε να οδηγήσει την τουρκική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, με τον Πορτογάλο να ανταποδίδει και να εύχεται με τη σειρά του την κατάκτηση και της Ευρωλίγκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

«Είναι απίστευτος ο αριθμός των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, Αζίζ Γιλντιρίμ, για την ευκαιρία που μου έδωσε και με έφερε στη Φενέρ. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικούς στόχους. Έχουμε το πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά τώρα προέχει το Final 4 της Ευρωλίγκας, στο οποίο σας υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x