Euroleague

Αγραβάνης: «Δεν έφταιγε η διαιτησία, αλλά εμείς»

Την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα από την Αναντολού Εφές την έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Ολυμπιακός φταίει που ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές και όχι η διαιτησία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος τόνισε πως το ματς κρίθηκε όταν οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με επτά πόντους και δεν κατάφεραν να το «καθαρίσουν».

«Νομίζω πως το ματς κρίθηκε όταν ήμασταν μπροστά με επτά πόντους. Πήραμε τάιμ άουτ, είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε τις αλλαγές, αλλά βρήκαν δύο ελεύθερα τρίποντα. Έχουν ποιότητα και μας τιμώρησαν. Από την αρχή του ματς, δεν ήμασταν τόσο καλοί. Σε όλο το ματς ελέγχαμε το ρυθμό, αλλά τα δύο τρίποντα ήταν ένα σοκ για εμάς. Αντιδράσαμε. Δεν ξέρω αν έγινε κάποιο λάθος των διαιτητών στο επιθετικό φάουλ του Κεμ (σ.σ. Μπιρτς). Δεν έφταιγε η διαιτησία όμως. Φταίγαμε εμείς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός, όλα αυτά τα χρόνια, πετυχαίνει πράγματα με το δύσκολο δρόμο. Πάμε στην Πόλη με πρώτο και μόνο στόχο να πάρουμε, αρχικά, τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι. Για εμάς είναι τελικός, κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x