Euroleague

Αγραβάνης: «Είχαμε τεράστιο κίνητρο για το ματς με την Μπασκόνια»

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έδωσε τεράστιο κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Έξτρα κίνητρο έδωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια, προσθέτοντας πως η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» είναι τρομερή και πως θέλει να τους την ανταποδώσει.

«Όταν δεν παίζω σε ένα τέτοιο ματς... Πραγματικά σου δίνει τρομερό κίνητρο για το επόμενο, ειδικά σήμερα με τον τραυματισμό του Κιμ (σ.σ. Τιλί). Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Είχα τεράστιο κίνητρο, προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Απλά κάναμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

«Στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τα ριμπάουντ. Είχαμε στόχο σε αυτό το ματς να έχουμε διάθεση για τα ριμπάουντ. Τα 16 επιθετικά είναι μεγάλο νούμερο. Είχαμε διάθεση».

Για το αν οι απουσίες και η ήττα από τον Παναθηναϊκό έδωσαν επιπλέον κίνητρα στους «ερυθρόλευκους»: «Και στο παρελθόν όταν είχαμε μεγάλες απουσίες και κακά αποτελέσματα συσπειρωνόμασταν και παίζαμε πιο δυνατά. Αυτό κάναμε πάλι. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε».

Για το rotation του Ολυμπιακού: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουν 12. Σήμερα ήμασταν 11. Έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να μένεις σε φόρμα και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

Για το παιχνίδι του: «Να αδικώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ. Σίγουρα στο μυαλό μου έχω πώς θα βοηθήσω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και το κάνω με περισσότερο ζήλο σε κάθε αγώνα».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός: «Είναι και η φιλοσοφία του προπονητή. Προσπαθούμε να πάρουμε τα πιο σωστά σουτ. Στα κρίσιμα θα χρειαστούμε μεγάλες ενέργειες, όπως αυτή του Παπανικολάου. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο σωστά πράγματα μπορούμε στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια: «Όλα τα παιδιά έχουν αφομοιώσει και αρκετά πράγματα από τον προπονητή. Είχαμε κακό ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε, θα έρθουν και οι τραυματίες και ελπίζουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για το νέο συμβόλαιό του: «Το έχω πει και άλλες φορές. Η εμπιστοσύνη που μου δίνουν οι πρόεδροι είναι τρομερή. Προσπαθώ να ανταποδώσω, αλλά δεν με γεμίζει καθόλου άγχος. Προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x