Euroleague

Αγραβάνης μέσα, τρεις έξω!

Οριστικά χωρίς τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Δημήτρη Κατσίβελη και Μιχάλη Τσαϊρέλη θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ! Στη 12άδα κανονικά ο Δημήτρης Αγραβάνης!

Οι απουσίες στον Ολυμπιακό δεν έχουν τελειωμό και γι’ αυτό ούτε στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ θα έχει πλήρη 12άδα! Συνεπώς, για άλλη μία φορά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν απουσίες, καθώς κόντρα στην τουρκική ομάδα δεν θα αγωνιστούν τρεις.

Οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Δημήτρης Κατσίβελης δεν είναι σε θέση ακόμα να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς, με αποτέλεσμα να κάνουν και την Πέμπτη (12/3) θεραπεία και να μην υπολογίζονται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Πιο… ευχάριστη είναι η περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, καθώς συμμετείχε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν θα είναι στη 12άδα, αφού δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%.

Από 'κει και πέρα, ύστερα από καιρό στη 12άδα θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης! Ο Έλληνας φόργουορντ εδώ και δύο μέρες προπονείται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να πάρει ακόμα μερικά λεπτά συμμετοχής, από τη στιγμή που στο «4» λείπουν οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x