Ελλάδα

Αγραβάνης: «Μπήκαμε… τσαντισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο»

Η κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πείσμωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού και έτσι έφτασαν στην ευρεία νίκη επί των Τρικάλων, παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά τη νίκη επί των Τρικάλων, με τον διεθνή φόργουορντ να προσθέτει αναφορικά με το ματς ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο.

«Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω και το δείχνω στο παρκέ. Όσον αφορά στο θέμα της προσθήκης, η ομάδα θα δει τι είναι καλύτερο για εκείνη, δεδομένου ότι έχουμε πολύ μακρύ δρόμο και στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Την διαφορά των 35 πόντων την πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που αποδεικνύει πόσο άσχημα παίξαμε στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε… τσαντισμένοι, παίξαμε ωραίο μπάσκετ, βγάλαμε καλές άμυνες, κάναμε καλές επιθέσεις και καταφέραμε και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης στην κάμερα της Cosmote TV.

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού: «Δεν έχουμε δείξει πολλά πράγματα γιατί μας λείπουν κάποια παιδιά. Μας λείπει ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης), οι Βαγγέλης (σ.σ. Μάντζαρης) και Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) σήμερα. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί η εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη, γιατί θα είναι όλο το σύνολο μαζί. Θα δουλέψουμε στην προπόνηση και θα δείτε πως στο παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x