Euroleague

Αγραβάνης: «Το κίνητρο της Εφές… δίνει και σε εμάς»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έστειλε σύνθημα νίκης στον Ολυμπιακό απέναντι στην Εφές, παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο.

Μπορεί η Εφές να κυνηγά όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα (έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας), μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι κατά... 99% τρίτος και να μην έχει κίνητρο, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί τη δίψα των Πειραιωτών για διπλό στην Πόλη, όπως τόνισε ο Δημήτρης Αγραβάνης κατά την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής από Ελλάδα.

«Το ματς θα είναι δύσκολο και θέλουμε να νικήσουμε. Μόνο και μόνο το τεράστιο κίνητρο της Εφές, μας δίνει και εμάς κίνητρο. Θέλουμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και ας μην έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς το ματς. Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα να καλύψουμε το κενό του Ματ. Έχουμε τον Ιωάννη στη θέση “3” ο οποίος είναι εξίσου πολύ καλός σε αυτή τη θέση και όλοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό του Ματ», τόνισε σχετικά ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x