NBA

Άγριο κράξιμο από τη γυναίκα του Κάρι!

Έξαλλη η σύζυγος του Στεφ Κάρι, Αγέσα, έκανε λόγο για «σπρώξιμο» των Καβαλίερς για να βγουν λεφτά από το ΝΒΑ με έβδομο ματς, ενώ κατήγγειλε και ρατσιστική αντιμετώπιση στον πατέρα της.

Οργισμένη η σύζυγος του Στεφ Κάρι, Αγέσα, επιτέθηκε στο ΝΒΑ για τη διαιτησία στον έκτο τελικό μεταξύ Καβαλίερς και Γουόριορς (όπου ο άνδρας της αποβλήθηκε με έξι φάουλ) αφήνοντας υπονοούμενα για προσπάθεια να πάει η σειρά σε έβδομο ματς για οικονομικούς λόγους.

«Έχασα κάθε σεβασμό. Όλο αυτό γίνεται για τα λεφτά. Ή για την τηλεθέαση. Δεν ξέρω για τι. Δεν θα σιωπήσω. Μόλις το είδα ζωντανά. Λυπάμαι», έγραψε στο Twitter.

Λίγη ώρα αργότερα, έσβησε την ανάρτησή της και πόσταρε: «Το έγραψα πάνω στην ένταση της στιγμής. Το σφύριγμα ήταν αχρείαστο».

Στη συνέχεια κατήγγειλε πως οι αρχές (και όχι μόνο) είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα της, που τη συνόδευε. «Η αστυνομία σταμάτησε τον πατέρα μου επιδεικνύοντας ρατσιστική συμπεριφορά, του είπε να αφαιρέσει τα διακριτικά του και πήγε να τον συλλάβει. Ήταν μια δύσκολη νύχτα για μένα. Ζητώ συγγνώμη. Είμαι ΟΚ που χάσαμε, απλώς δεν αντέχω τον κόσμο να επιτίθεται σε μένα και την οικογένειά μου χωρίς λόγο. Είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x