NBA

Άγριο κράξιμο Γουέιντ και Μπάτλερ στους συμπαίκτες τους

Ντουέιν Γουέιντ και Τζίμι Μπάτλερ άσκησαν πολύ σκληρή κριτική στους συμπαίκτες τους στους Μπουλς μετά την ήττα από τους Χοκς.

Οι Μπουλς προηγούνται 110-100 των Χοκς τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά κατάφεραν να χάσουν με119-114. Ο Ντουέιν Γουέιντ και ο Τζίμι Μπάτλερ, που είχαν μαζί 73 πόντους, τα έβαλαν ανοιχτά με τους συμπαίκτες τους για τη νοοτροπία τους.

«Δεν ξέρω τι γίνεται και συνεχίζουμε να χάνουμε έτσι. Είναι σαν να μη νοιάζονται όλοι όσο πρέπει. Θα πρέπει να νοιάζεσαι για να νικήσεις και δεν το κάνουμε. Αυτό με εκνευρίζει, αλλά δεν μπορώ να σκάω εγώ για τους άλλους. Θα πρέπει οι ίδιοι να ενδιαφέρονται για τους εαυτούς τους. Θα πρέπει να πονάς μετά από μια ήττα και δεν ξέρω αν αυτοί νιώθουν έτσι. Αυτό δεν είναι αποδεκτό αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από το να φοράς μια φανέλα ομάδας του ΝΒΑ και να βγάλεις κάποια λεφτά. Εγώ είμαι 35 χρονών κι έχω πάρει τρία πρωταθλήματα. Δεν θα έπρεπε να με πονά περισσότερο από αυτούς τους νέους», τόνισε ο Γουέιντ.

«Θα πρέπει αυτοί οι μ@@@ες να νοιάζονται αν νικάμε ή χάνουμε. Θα πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί το ρόλο του και να διακριθεί σε αυτόν, για το καλό της ομάδας. Δεν παίζουμε πάντα δυνατά και είναι απογοητευτικό. Όταν δεν τσαντίζεσαι μετά από μια ήττα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Ποιος νοιάζεται για την προσωπική του διάκριση; Όταν κερδίζουμε, όλοι φαίνονται καλοί», ανέφερε ο Μπάτλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x