Γενικά

Αγώνας αγάπης από Πρωτέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας και την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων για την ενίσχυση του πρώην ΠΙΚΠΑ.

Πριν την αναμέτρηση, στο κλειστό «Γιώργος Γεννηματάς» πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας των δυο ομάδων στο Κ.Α.Α.Π.Β. Τον Δήμο εκπροσώπησαν οι Βασίλης Παπαμιχαήλ (αντιδήμαρχος οικονομικών), Μαρία Μπραϊμνιώτη (αντιπρόεδρος ΟΑΠΠΑ), Ελπίδα Γεωργακοπούλου (τοπική σύμβουλος Βούλας). Παρούσα ήταν και η σύζυγος του Δημάρχου, Κωνσταντίνα Κωνσταντέλλου, και οι βουλευτές, Γιώργος Μαυρωτάς και Βασίλης Λεβέντης. Τον Πρωτέα εκπροσώπησαν ο γραμματέας του συλλόγου, Γιάννης Μειμαρόγλου, και ο Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Κουτσοδάσκαλος.

Οι βουλευτές που έδωσαν «μάχη» για αυτόν τον «ιερό» σκοπό είναι, εκτός του Μάριου Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Λοβέρδος (Αρχηγός Ομάδας-Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ), ο Χρήστος Δήμας (ΝΔ) και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ). Στον αγώνα συμμετείχαν και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Σπύρος Παντελιάδης και Σάκης Τζαλαλής, ενώ την ομάδα θα συμπληρώσουν και στελέχη κομμάτων, ανάμεσα τους ο Σεραφείμ Σφήκας, ο Παντελής Περιβολάρης, ο Θοδωρής Υφαντής, ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ο Παναγιώτης Αντωνάκης, η Μαργαρίτα Μάλαμα, αλλά και ο αδερφός του Βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας. Προπονητής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν οι Παπακαποδούκας, Σκλαβενίτης, Τόλης, Πολυχρονέας, Θράβαλος, Διανέλος, Ποδαράς, Λαουράκης, Νικολάου, Μητσόπουλος, Τζιώνης, Καβούδης, Τσιπριμάνης και Δάγλας.

Από την πλευρά του Πρωτέα, μετά τη λήξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας προς την ομάδα των βουλευτών, την οποία έκανε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαμιχαήλ και στο τέλος του αγώνα όλοι οι αθλητές έλαβαν μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x