NBA

Αιχμές Νοβίτσκι για τον πρόεδρο των Μάβερικς

Καυστικός ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε δηλώσεις του στη Bild, αφήνοντας αιχμές για τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν. Τι είπε και για τον προπονητή των Μαβς, Ρικ Καρλάισλ.

Έντονη κριτική στον πρόεδρο των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν, άσκησε ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε συνέντευξή του στην Bild, με αφορμή ένα ακόμη μεταγραφικό φιάσκο των Τεξανών. Οι Μαβς δεν κατάφεραν να αποκτήσουν έναν εκ των Χασάν Γουάιτσαϊντ, Μάικ Κόνλεϊ και Νικολά Μπατούμ, κάτι που εκνεύρισε τον Γερμανό φόργουορντ, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ομάδας.

«Πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε για το τι φταίει» δήλωσε ο 38χρονος All Star. «Μήπως οι συμπαίκτες μου έχουν πρόβλημα μαζί μου; Μήπως δεν παίζουμε πλέον για τον προπονητή; Ή φταίει ο Μαρκ, που διέλυσε την ομάδα, η οποία πήρε το πρωτάθλημα το 2011;»

Ωστόσο δε τίθεται θέμα αποχώρησής του από το Ντάλας, αφού όπως υποστήριξε «δε σκέφτηκα ούτε στιγμή να φύγω, να πάω κάπου αλλού. Στην ηλικία μου δεν είναι εύκολο να αφήσεις την οικογένεια και το σπίτι σου ή να μετακομίσεις μαζί τους σε άλλη πόλη. Οπότε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x