NBA

Ακόμα να δει «διάδοχο» ο Κόμπι (pic)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του περνά ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος περιμένει να έρθει στον κόσμο το τρίτο του παιδί. Όμως είναι και πάλι κορίτσι.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρέτησε φέτος τα παρκέ, όμως, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Ωστόσο, ο πρώην άσος των Λέικερς δε θα δει ούτε αυτή τη φορά το «διάδοχο» - που ίσως να ονειρεύεται - να έρχεται, αφού περιμένει ξανά κοριτσάκι.

Το ζευγάρι φαίνεται πως άφησε πίσω του τα προβλήματα που το απασχολούσαν και πλέον ο «Black Mamba» μπορεί να αφιερώσει άπλετο χρόνο στην οικογένεια του και να ζήσει από κοντά τον ερχομό του παιδιού του, χωρίς να τον βαραίνουν πια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κόμπι και Βανέσα Μπράιαντ είναι μαζί από το 1999 κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη 13χρονη Νατάλια και την 11χρονη Γκιάννα.

Το χαρούμενο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με τη λεζάντα «Είμαστε παραπάνω από ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι ώστε να ανακοινώσουμε πως περιμένουμε το τρίτο μας κοριτσάκι!».

Beyond blessed and excited to share that we are expecting our third baby girl!!! #Blessed #BabyMamba #Thankful ??????????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kobe Bryant (@kobebryant) στις



Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x