Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αλίχοντζιτς στο sportfm.gr: «Κάναμε κρίσιμα λάθη»

Τον απολογισμό του από τον αγώνα με την Κύμη έκανε ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στο sportfm.gr. «Μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα», υποστήριξε.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι από την Κύμη (77-73) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου του, που γέμισε το Κλειστό της Αρτάκης.

Ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέφρασε την πικρία του για το αποτέλεσμα και μίλησε για τα κρίσιμα λάθη που έκαναν οι «κυανέρυθροι», λέγοντας στο sportfm.gr: «Στο τέλος του παιχνιδιού κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη, αντί να γυρίσουμε την μπάλα και να κάνουμε κάποια γρήγορα σουτ. Αν είχαμε κάνει αυτά, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Ο Βόσνιος, με το βρετανικό διαβατήριο, σημείωσε 7 πόντους, ενώ δεν είχε καλό ποσοστό στις ελεύθερες βολές, στο οποίο και στάθηκε: «Στη διάρκεια όλου του παιχνιδιού χάσαμε αρκετές ελεύθερες βολές και είχαμε κάποιες κακές άμυνες. Συνολικά, όμως αγωνιστήκαμε καλά στο παιχνίδι» και συμπλήρωσε πως η ομάδα της Εύβοιας θα φανεί δυνατή στην πρώτη της χρονιά στην Basket League. «Η Κύμη φαίνεται πως θα τα πάει πολύ καλά στην Α1 Κατηγορία».

Επιμέλεια: Μαρία Νικολουδάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x