Σε άλλη ημερομηνία από την προκαθορισμένη θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Στο επεισοδιακό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ (όπου ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στους εκπροσώπους Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού) η διοργανώτρια αποφάσισε τα ματς που θα κλείσουν την κανονική διάρκεια να γίνουν την Τετάρτη, 8 Μαΐου.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για επιστολή από το Basketball Champions League, στην οποία ξεκαθαρίζεται ότι στη διοργάνωση της νέας σεζόν θα αγωνιστούν τρεις ελληνικές ομάδες και πιθανότατα μια τέταρτη μέσω wild card.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρει

«Στην σημερινή (22/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:

* Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαΐου διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την παρουσία των ιδιοκτητών των ΚΑΕ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που άπτονται του Πρωταθλήματος της τρέχουσας και επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

* Οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Κολοσσός H Hotels της 22ης αγωνιστικής της, Χολαργός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League να διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαΐου και την Τετάρτη 8 Μαΐου να πραγματοποιηθεί η τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

* Την τριετή ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Top Trends για τις μπάλες του Πρωταθλήματος.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε για την επιστολή που απέστειλε το Basketball Champions League για την διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι σύμφωνα με την τελική βαθμολογική κατάταξη και μέχρι την 6η θέση του ελληνικού Πρωταθλήματος, στους ομίλους του Basketball Champions League θα συμμετέχουν δύο ομάδες από την Betshop Basket League και μια θα πάρει μέρος στους προκριματικούς γύρους.

Υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής μιας ακόμη μέσω διαδικασίας wild card».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ