Ελλάδα

Άλλαξε ώρας το ματς του Ολυμπιακού - Αντιδρά ο Παναθλητικός

Στις 15.00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση Παναθλητικός-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα του γυναικείου μπάσκετ. Αγώνα δρόμου να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη κάνουν οι «ερυθρόλευκες».

Προβλήματα δημιούργησαν οι κακές καιρικές συνθήκες στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που κάνει αγώνα δρόμου για να γλιτώσει τον μηδενισμό για ακόμα ένα ματς.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τον Παναθλητικό στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες, εμπόδισαν την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΟΚ αποφάσισε την αλλαγή ώρας, μεταφέροντας το τζάμπολ στις 15.00, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα δεδομένο για το αν η αποστολή του Ολυμπιακού θα καταφέρει να φτάσει εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη, αφού αυτό θα εξαρτηθεί από τον καιρό.

Για την κατάσταση αυτή ενημερώθηκαν και οι άλλες ομάδες που είναι ανάστατες και κάνουν σκέψεις να κινηθούν εναντίον της πιθανής αναβολής του αγώνα για λίγες ώρες.

Εκείνο που τονίζουν είναι ότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό η ολιγόωρη αναβολή αγώνα! Μάλιστα η γηπεδούχος ομάδα είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το πρόβλημα πάντως είναι ιότι αν ο Ολυμπιακός μηδενιστεί για δεύτερη φορά, τότε υποβιβάζεται. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ο κανονισμός για μια ομάδα που έχει δύο μηδενισμούς μέσα σε μια σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x