Ελλάδα

Αλλάζει νούμερο στη φανέλα ο Σίνγκλετον, λόγω... ασέβειας! (pic)

Ο Κρις Σίνγκλετον ενημερώθηκε πως δείχνει ασέβεια προς τους φιλάθλους, όπως υποστήριξε κι ο ίδιος, κοινοποιώντας στο twitter το λόγο που είναι υποχρεωμένος να αλλάξει το νούμερο στη φανέλα του.

Ακόμα δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον πήραν από τα μούτρα.

Ο λόγος για τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος φαίνεται να στεναχωρήθηκε και να προβληματίστηκε έντονα μετά από μια παρατήρηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, λέγοντας πως δείχνει ασέβεια προς τους φιλάθλους, με το να φοράει το Νο1 στη φανέλα του.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φόργουορντ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ενημερώθηκα σήμερα πως πρέπει να αλλάξω τον αριθμό της φανέλας μου, επειδή ένας δημοσιογράφος έγραψε πως δείχνω ασέβεια στους φιλάθλους της ομάδας, με το να το φοράω. Νομίζω, όμως, πως εκπροσωπώ τους φιλάθλους!», για να κάνει ακριβώς μετά άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας: «Τέλος πάντων... Τι αριθμό πρέπει να διαλέξω στη φανέλα μου; Χρειάζομαι βοήθεια! Ακούω προτάσεις!».







Φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή, με έναν φίλαθλο να του λέει πως «ο σύλλογος απέσυρε το Νο1, για να τιμήσει τους οπαδούς του. Δεν είναι κάτι προσωπικό. Ο δημοσιογράφος που το είπε το μετέφερε λάθος».




Το σχόλιο, όμως, που ξεχώρισε ήταν αυτό του Τρέβορ Μπούκερ, ο οποίος του πρότεινε να πάρει το Νο35 που φοράει και ο ίδιος στους Μπρούκλιν Νετς, με τον παίκτη του «τριφυλλιού» να απαντά πως θα πάρει τον συγκεκριμένο αριθμό μόνο αν αυτός και ο Κέβιν Ντουράντ τον προμηθεύουν με... παπούτσια όλο το χρόνο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x