Euroleague

Αλόνσο: «Από τις κορυφαίες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Στη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και αυτή του ΟΑΚΑ στάθηκε ο Σίτο Αλόνσο εν όψει της επίσκεψης της Μπασκόνια για το ματς της Παρασκευής.

Ο Σίτο Αλόνσο γνωρίζει καλά τη δυσκολία που έχει η αποστολή της Μπασκόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21:15).

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και διαθέτει παίκτες με μεγάλη πείρα. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν όλες τις δουλειές. Συν τοις άλλοις θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλά 2-3 πράγματα, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο προπονητής των Βάσκων.

Ειδική αναφορά έκανε στην παρουσία του Γιάννη Μπουρούση. «Ο Μπουρούσης είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο από τη στιγμή μάλιστα που παίζει μπροστά στο κοινό της δικής του ομάδας», ανέφερε.

Όσο για τη συμμετοχή του Πάμπλο Πριγκιόνι, είπε: «Η παρουσία του Πριγκιόνι είναι πολύ σημαντική, γιατί γνωρίζει καλά πώς κερδίζονται τόσο δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x