Euroleague

Αλόνσο: «Δεν υπολογίζω τον Σάντερς με Παναθηναϊκό»

Παρά τον τραυματισμό και την απουσία του Κέβιν Σεραφέν στο ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο προπονητής της Μπάρτσα, Σίτο Αλόνσο, τόνισε ότι δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Ρακίμ Σάντερς.

Η απουσία του Κέβιν Σεραφέν μπορεί να άνοιγε το δρόμο για την επιστροφή του Ρακίμ Σάντερς στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο Σίτο Αλόνσο δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στο ρόστερ εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Πρέπει να περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια αλλαγή στο ρόστερ», είπε ο Ισπανός προπονητής σε σχετική ερώτηση για το αν υπολογίζεται ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Ήταν εκτός ο Πρέσι, ήταν εκτός ο Βεζένκοφ. Πάντα υπάρχει ένας παίκτης που μένει εκτός και αυτή την περίοδο είναι ο Ρακίμ. Θεωρώ ότι οι υπόλοιποι κάνουν καλή δουλειά, αλλά χρειαζόμαστε τον Ρακίμ, γιατί ο Ρακίμ είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Τώρα τα πράγματα εξελίσσονται καλά».

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Σίγουρα, θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της πρεμιέρας, η βελτίωση του Παναθηναϊκό έπειτα από εκείνο το ματς είναι απίστευτη. Πρόκειται για μία ομάδα που ουσιαστικά δεν δίνει καμία ευκαιρία στις ομάδες που υποδέχεται εντός έδρας. Έχει πάρει ακόμη και τα κλειστά ματς. Οι αριθμοί που έχει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός λένε τα πάντα για τη δυσκολία του αγώνα».

Επίσης ο Αλόνσο στάθηκε στον τρόπο, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός επιβάλλει την κυριαρχία του στο ΟΑΚΑ: «Το πιο επικίνδυνο πράγμα δεν είναι η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά η ίδια η ομάδα του Παναθηναϊκού που τα πάει πολύ καλά και είναι πολύ σοβαρή στις αμυντικές λεπτομέρειες. Δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά ακόμη κι όταν έχει, καταφέρνει να κρατά το ρυθμό. Πολλές φορές, το σκορ ανεβαίνει πάνω από τους 85 πόντους κι αυτό δείχνει ότι είναι κι επικίνδυνοι επιθετικά. Η αυτοπεποίθηση που έχουν οι σουτέρ της ομάδας είναι διαφορετική, όταν παίζει εντός έδρας. Εκτός αυτών, όταν χρειάζονται στήριξη από το κοινό, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με άλλες έδρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x