Ευρώπη

Αλόνσο: «Είμαι φίλος με Βαλβέρδε και Πασκουάλ»

Στη φιλία που έχει τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με τον Τσάβι Πασκουάλ, αναφέρθηκε ο Σίτο Αλόνσο κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα.

Ως ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε την Τρίτη (20/6) ο Σίτο Αλόνσο.

Αφού πρώτα ανέλυσε το όραμα και το πλάνο του και δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που θα βρίσκεται στο τιμόνι των Καταλανών, ο 42χρονος μίλησε ακόμη για τη φιλία που έχει με τον νυν τεχνικό της ποδοσφαιρικής ομάδας των «μπλαουγκράνα» και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο είχαμε γνωριστεί όταν ήμουν στην Μπιλμπάο. Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό για δουλειά και θέλουμε να πηγαίνουμε καλά. Για να δούμε αν θα έχουμε καλή τύχη στις ομάδες μας», ήταν τα λόγια του νέου κόουτς της Μπαρτσελόνα αναφορικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε ερώτηση για τις επιρροές που έχει ως προπονητής: «Έχω πολλές επιρροές ως προπονητής. Πρώτα, από τον πατέρα μου, μετά τον Άλφρεντ Τζούλμπε που έχουμε στον σύλλογο, αλλά και από τους Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες και τον φίλο μου Τσάβι Πασκουάλ».

Τέλος, ο 42χρονος κόουτς επιβεβαίωσε την παραμονή του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το να μιλάμε για ένα μοντέλο χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αυτό είναι απίθανο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x