NBA

Αμφίβολο το μέλλον του Γουέιντ στους Χιτ

«Ανοιχτός» στο σενάριο για να ακολουθήσει την πόρτα της εξόδου από τους Χιτ φαίνεται ο Ντουέιν Γουέιντ, μια και έληξε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Την 1η Ιουλίου ανοίγει η αγορά με τους ελεύθερους παίκτες του ΝΒΑ και ο Ντουέιν Γουέιντ είναι ένας από αυτούς, καθώς το συμβόλαιό του με τους Χιτ έληξε.

Η ομάδα του Μαϊάμι ήρθε σε συζητήσεις με τον 34χρονο γκαρντ, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έδειξαν να καταλήγουν σε κάποια συμφωνία.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενες ομάδες του ΝΒΑ έχουν ενημερωθεί ήδη για τη διαθεσιμότητα του Γουέιντ.

Μοναδικός στόχος του «Flash» είναι να επωφεληθεί ενόψει της αύξησης του σάλαρι καπ, ωστόσο οι Χιτ διαθέτουν γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ και εννέα free agents παίκτες. Αυτό σημαίνει πως το να του προσφέρουν ένα αυξημένο νέο συμβόλαιο είναι κάτι δύσκολο, αφού πρέπει να διαπραγματευτούν και για νέα συμφωνία με τον Χασάν Γουάιτσαϊντ και Λούλ Ντενγκ.

Παρόλα αυτά, όμως, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γουέιντ να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει περάσει ολόκληρη τη καριέρα του από το 2003 όπου επιλέχθηκε στη 5η θέση των Ντραφτ του ΝΒΑ και έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα μαζί της.

Ωστόσο οι προσφορές που θα «πέσουν» στο τραπέζι του έμπειρου γκαρντ ενδέχεται να είναι αρκετές. Μπορεί να αποφασίσει να ακολουθήσει στο Κλίβελαντ τον φίλο του Λεμπρόν Τζέιμς, μπορεί να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και να προσφέρει την εμπειρία του στους άπειρους παίκτες των Λέικερς, ίσως ακόμη και να μετακομίσει στην Οκλαχόμα για να τους βοηθήσει να κοντράρουν τους Γουόριορς.

Όλα, πάντως, εξαρτώνται από αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x