Ελλάδα

Αμφίβολοι οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Μάντζαρης για το ντέρμπι!

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μάντζαρη!

Ενός κακού… μύρια έπονται και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του Ολυμπιακού!

Μετά το απρόοπτο με τον Γιώργο Πρίντεζη, λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ με την Μπάμπεργκ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και τα νέα προβλήματα που προέκυψαν με τους Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη!

Ο υπαρχηγός έκανε την ύστατη προσπάθεια να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Τρινκιέρι, ωστόσο τελικά παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση από τον πάγκο. Συγκεκριμένα, πριν τον αγώνα παρουσίασε έναν μυϊκό σπασμό ιερονωτιαίων.

Όμως, στο ματς προέκυψαν και «θέματα» με τους Λοτζέσκι και Μάντζαρη. Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο έχει και εκείνος έναν μυϊκό σπασμό, αλλά στους προσαγωγούς, ενώ ο διεθνής γκαρντ έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα έσω κεφαλής στη δεξιά του γάμπα, ύστερα από γονατιά που δέχθηκε.

Και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» δεν γυμνάστηκαν το Σάββατο (28/1), ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο για το αν θα προπονηθούν την Κυριακή (29/1) και φυσικά η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι αμφίβολη.

Από ‘κει και πέρα, τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησε ο Ρόουαν Μπάρετ (παλιός παίκτης της Δάφνης), ο οποίος είναι πλέον βοηθός τζένεραλ μάνατζερ της καναδικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Ο Μπάρετ είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, για την πρόοδο του Κεμ Μπιρτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x