Ελλάδα

Αμφίβολος ο Γουάιτ για ΟΑΚΑ

Χωρίς τον Οκάρο Γουάιτ κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Άρης στον αυριανό δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πρόβλημα, μάλιστα μεγάλο, προέκυψε στον Άρη. Ο Οκάρο Γουάιτ έχει ενοχλήσεις στη φτέρνα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αυριανό δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00).

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Τζαμέλ Χάγκινς.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ξανθόπουλος, Δήμας, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Φλιώνης, Γουάιτ, Γουότερς, Δίπλαρος, Ζάρας, Κοέν, Μούρτος, Σίμτσακ και ΜακΝίλ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε την ΑΕΚ φαβορί στη σειρά μετά το break στο Nick Galis Hall. «Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων» και πρόσθεσε: «Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα μας. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ανταπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x