NBA

Αμπρίνες: «Πήραμε ένα μάθημα από τη Ρεάλ»

Για το μάθημα που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, στο μεταξύ τους φιλικό ματς, αναφέρθηκε ο Άλεξ Αμπρίνες. «Θα μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ», είπε για την παλιά του ομάδα o 23χρονος.

Μετά από έναν συναρπαστικό φιλικό αγώνα, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε για το σοκ που υπέστησαν οι «κεραυνοί» από την παλιά του ομάδα, μετά τη λήξη.

«Ήξερα ήδη πως παίζει η Ρεάλ. Στο ημίχρονο φαινόταν πως θα νικήσουμε εμείς, αλλά όλοι πήραμε ένα μάθημα: πως δεν γίνεται να χάσεις τη συγκέντρωσή σου ούτε για τέσσερα δευτερόλεπτα, γιατί μπορεί να σε νικήσουν!», ανέφερε ο 23χρονος ρούκι των Θάντερ, ο οποίος επεσήμανε πως οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να σταθούν άνετα στο ΝΒΑ «Αν η Ρεάλ έπαιζε στο ΝΒΑ, δεν θα τα πήγαινε άσχημα. Είναι ανάμεσα στις τοπ ομάδες της Ευρώπης και το απέδειξαν αυτό και στο παιχνίδι ενάντια στους Θάντερ. Πέντε με έξι ομάδες της Ευρωλίγκας θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στο ΝΒΑ».

Τέλος, ο Αμπρίνες έκανε και την αυτοκριτική του, λέγοντας: «Έχω να βελτιωθώ πολύ ακόμα, ειδικά στην άμυνα, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που με έχουν ήδη αποδεχθεί στην καινούρια μου ομάδα και το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω, για να γίνομαι καλύτερος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x