Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ανακοινώνει Καυκή ο Δούκας

Με την παρουσία ενός ακόμα παίκτη με πλούσια καριέρα στην Α1 ενισχύεται η Α2 μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο Δούκας, συμφώνησε με τον Παναγιώτη Καυκή για ένα χρόνο.

Σε συμφωνία με τον 35χρονο πλέι μέικερ, Παναγιώτη Καυκή ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr ο Δούκας. Η νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα, στον δρόμο που έχουν χαράξει πολλές ομάδες (Φάρος, Προμηθέας, Ψυχικό) θέλει να προσθέσει αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της στην προσπάθεια για μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.

Ο πρώην πλέι μέικερ της Νέας Κηφισιάς, αποτελεί εγγύηση για την οργάνωση του παιχνιδιού και έτσι οι διοικούντες τον σύλλογο τον είχαν στη κορυφή της λίστας. Οι δύο πλευρές, έφθασαν σήμερα το πρωί σε οριστική συμφωνία και ο Καυκής που μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας (Ηλύσιακό, Μακεδονικό, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Κολοσσό, Περιστέρι) στην Α1, θα αγωνιστεί στην Α2 και θα φορά τα «κυανόλευκα» για τον επόμενο έναν χρόνο.

Επόμενη «βόμβα» που θα ρίξει σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των εκπαιδευτηρίων, είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης, που μαζί με τον Καυκή, θα συνθέσουν έναν από τα πιο δυνατά δίδυμα γκαρντ τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x