Ελλάδα

Ανακοινώνει Πέιν ο Παναθηναϊκός, έρχεται και «τρέχει» για Κάουνας

Μέσα στη μέρα επισημοποιείται το deal του Παναθηναϊκού με τον Άντριαν Πέιν, που θα «τρέξει» για το ματς με τη Ζαλγκίρις.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντριαν Πέιν από τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός σέντερ έστειλε ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και θα έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό.

Ο 28χρονος άσος αναμένεται πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το ματς της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Ο Πέιν έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 15 Νοεμβρίου, όταν και αποχώρησε από την ομάδα του στην Κίνα, ωστόσο γυμναζόταν όλο αυτό το διάστημα μόνος του και είναι σε καλή κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Ρικ Πιτίνο θα πάρει τον Σον Κιλπάτρικ στη Χαλκίδα για την αυριανή αναμέτρηση με την Κύμη (15:30). Ο Αμερικανός γκαρντ δουλεύει σκληρά στο ΟΑΚΑ, μαθαίνει τα συστήματα και είναι έτοιμος για δράση. Εκτός παραμένουν οι Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x