Ευρώπη

Ανακοίνωσε Κλαβέρ η Μπαρτσελόνα!

Αφού τα βρήκε σε όλα με τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Καταλανούς!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Βίκτορ Κλαβέρ!

Ο Ισπανός φόργουορντ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έκανε τη… ρελάνς και αφού τα βρήκε σε όλα με τη Βαλένθια, καταβάλλοντας το συγκεκριμένο buy out, ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέσα στις προσεχείς ημέρες, ο διεθνής με τη «φούρια ρόχα» θα μεταβεί στη Βαρκελώνη, για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Οι «νυχτερίδες» είχαν τα δικαιώματά του στην Ισπανία, αξιώνοντας 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν. Όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμούσε πολύ την απόκτηση του παίκτη, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν τη σεζόν που πέρασε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και έτσι οι «μπλαουγκράνα» του έκαναν το… χατίρι!

Φέτος, στη VTB League με την ομάδα του Κράσνονταρ, ο Κλαβέρ είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 9,4 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x