Ελλάδα

Ανακοίνωσε Μπέρι ο Κολοσσός

Παίκτης του Κολοσσού κι επίσημα είναι ο Αμερικανός γκαρντ Ντέβιον Μπέρι.

Την απόκτηση του Ντέβιον Μπέρι ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» συμφώνησαν με τον Αμερικανό γκαρντ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχύσουν την περιφέρειά τους. Ο Μπέρι είναι 25 ετών και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στο NBDL με τους Μέιν Ρεντ Κλος και τους Ράπτορς, έχοντας μέσο όρο 10.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Μπέρι είναι απόφοιτος του Ουέμπερ Στέιτ και την περυσινή σεζόν είχε αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη και στη Lega Basket με τη φανέλα της Τορίνο,ε ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Παράλληλα, παίκτης του Κολοσσού αναμένεται να παραμείνει και ο Ρόοπε Αχονεν, ο οποίος θα ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ Davion Berry.

Ο Berry (1,93μ.) είναι γεννημένος στις 1/11/1991 και απόφοιτος του Weber State. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την Τορίνο, ενώ το 2015 είχε ένα μικρό πέρασμα από το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και τους Changwon LG Sakers.

Τη χρονιά που πέρασε, ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA και αγωνίστηκε σε Maine Red Claws και Raptors 905, όπου σε συνολικά 41 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους, 3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με το εξαιρετικό 42,7% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x