Ελλάδα

Ανακοίνωσε Ντόμπλας η Δόξα Λευκάδας

Η Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ισπανού σέντερ, Νταβίντ Ντόμπλας, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ήταν ήδη γνωστό πως η Δόξα Λευκάδας είχε έρθει σε συμφωνία με τον Νταβίντ Ντόμπλας, και πλέον επισημοποιήθηκε η απόκτηση του παίκτη με σχετική ανακοίνωση.

Ο 35χρονος Ισπανός σέντερ θα αγωνίζεται για την επόμενη σεζόν με τους Νησιώτες και θα τους ενισχύσει σημαντικά κάτω από τη ρακέτα.

Ο Ντόμπλας τα τελευταία εννέα χρόνια έπαιζε στη Χιπουσκόα και πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους και 2.7 ριμπάουντ, ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον David Doblas. Ο 35χρονος, ύψους 2.06, Ισπανός σέντερ, αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και έχει φορέσει την φανέλα των Melillia, Rosalia De Castro, Granada, Ciudad de Algeciras, Menorca και από το 2007 αγωνίζονταν στην Gipuzkoa. Την περυσινή περίοδο είχε 8,4 πόντους και 2,7 ριμπάουντ.

Πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την Δόξα, φόρεσε για έναν αγώνα την φανέλα της Araberi, κόντρα στην Tau Castello. Σημείωσε οκτώ πόντους και πήρε επτά ριμπάουντ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x