Ελλάδα

Ανακοίνωσε Σαλούστρο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Πανιωνίου, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Σαλούστρο για τα επόμενα τρία χρόνια (μέχρι και την σεζόν 2016-17)».

Ο Χρήστος Σαλούστρος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 29 Μαρτίου του 1990, έχεις ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Κρήτη και σε ηλικία 14 ετών, αρχικά στον Αστέρα και στη συνέχεια στο Μίνωα, προτού μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του το 2006. Έπαιξε στο Κουκάκι για δύο χρόνια και ως το 2008, στη συνέχεια ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ την σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Σπόρτιγκ και ακολούθησε μία τριετία (2010-13) στον Φιλαθλητικό. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2013-14) έκανε το ντεμπούτο του στην Α1, με την ομάδα του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x