Euroleague

Ανακοινώση για το μπλακ-άουτ και «ευχαριστώ» από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της, για την ανταπόκρισή που έδειξαν στην διάθεση των εισιτηρίων με την Φενέρμπαχτσε.

Η τεράστια προθυμία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσουν ένα μαγικό «χαρτάκι» για τις μεγάλες αναμετρήσεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, εκτός από την «πτώση» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διάθεσης εισιτηρίων για την οποία ενημερωθήκατε νωρίτερα, «ανάγκασε» την «πράσινη» ΚΑΕ να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους χιλιάδες «πιστούς», δηλώνοντας βέβαιη για την δημιουργία μιας ανεπανάληπτης ατμόσφαιρας την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε να ενημερώσει του φιλάθλους της πως λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων της σειράς των Play Off της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva παρουσιάζει καθυστερήσεις. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική σας ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ στις δύο αυτές αναμετρήσεις θα είναι ανεπανάληπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x