Ευρώπη

Ανακοινώθηκε κανονικά από το Eurocup η ΑΕΚ!

Κανονικά συμπεριλήφθηκε η ΑΕΚ στις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Επιμένει… Eurocup η ΑΕΚ!

Παρά τον κίνδυνο τιμωρίας, ύστερα από την πρόσφατη δικαίωση της FIBA, η Ένωση όπως φαίνεται θα αγωνιστεί κανονικά στη δεύτερη διοργάνωση που διεξάγεται από την Ευρωλίγκα, καθώς συμπεριλήφθηκε στους 24 συμμετέχοντες!

Οι τέσσερις εξ αυτών και συγκεκριμένα, οι Μπιλμπάο, Καντού, Νίζνι Νόβγκοροντ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα αγωνιστούν με wild card, ενώ η κλήρωση των τεσσάρων ομίλων θα γίνει στις 7 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.

Οι 24 ομάδες, λοιπόν, θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι, με την κανονική περίοδο να ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου. Οι τέσσερις πρώτοι θα προκριθούν στο Top16, το οποίο θα αποτελείται ξανά από τέσσερις ομίλους, αλλά των τεσσάρων, που θα αρχίζουν να παίζουν τον Ιανουάριο του 2017. Τέλος, από τα προημιτελικά μέχρι και τον τελικό, οι νικητές θα προκύπτουν ύστερα από μία σειρά best of three (δηλαδή όποιος φτάσει πρώτος τις δύο νίκες).

Αναλυτικά οι 24 του Eurocup:

ΑΕΚ, Άλμπα, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα, Σάσαρι, Τρέντο, Μπιλμπάο, Μπάγερν Μονάχου, Καντού, Ρέτζιο Εμίλια, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκραν Κανάρια, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Νίζνι Νόβγκοροντ, Παρτίζαν, Ουλμ, Ζιελόνα Γκόρα, Μούρθια, Ουνικάχα Μάλαγα, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βαλένθια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x