Ελλάδα

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό με Λεκαβίτσιους - Γλιτώνει την εγχείρηση

Καλά μαντάτα για τον Παναθηναϊκό και τον Λεκαβίτσιους. Η ομοσπονδία της Λιθουανίας έκανε γνωστό ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μέχρι 8 εβδομάδες εκτιμάται η απουσία του.

Με ανακούφιση άκουσαν στον Παναθηναϊκό τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας για τον τραυματισμό του Λεκαβίτσιους.

Σύμφωνα με αυτή ο τραυματισμός του είναι σοβαρός αλλά όχι τέτοιος που θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Πρόκειται για κάταγμα αλλά όχι συντριπτικό, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι μέσα σε ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων θα μπορέσει να είναι σε θέση να πατήσει και πάλι στα παρκέ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Λεκαβίτσιους στη διάθεσή του στον πρώτο μήνα της Ευρωλίγκας εκεί που βέβαια -βάσει προγράμματος- έχει σημαντικά ματς να δώσει.

Στους πράσινους είχε αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας παίκτης εάν ο τραυματισμός τους ήταν σοβαρότερος, αλλά τώρα οι πιθανότητες να γίνει μεταγραφή αντικαταστάτη -πλέον- συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x