Ελλάδα

«Αναξιόπιστοι όσοι γράφουν για Ολυμπιακό-Γιόβιτς»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Στέφαν Γιόβιτς να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο μάνατζερ του Σέρβου γκαρντ επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM.

Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του Στέφαν Γιόβιτς εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Σέρβου γκαρτ, Αλεκσάντρ Ράσκοβιτς. Αφορμή, αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει μπει «σφήνα» στις συζητήσεις του 27χρονου γκαρντ με την Μπάγερν Μονάχου.

«Ο Στέφαν είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Είναι αλήθεια πως πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον, σε σημείο να διαπραγματευτούν, αλλά ο Στέφαν δεν έκλεψε κανέναν. Ούτε υπέγραψε με κάποια άλλη ομάδα. Οι πηγές που επικαλούνται για τη μεταγραφή του είναι αναξιόπιστες και τείνουν στον συναισθηματισμό», σχολίασε.

Νωρίτερα, το sprotfm.gr σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ πως τα όσα γράφτηκαν ότι ο Γιόβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν ισχύουν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν έχουν τον παίκτη στη λίστα τους, όμως δεν προχώρησαν σε πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x